\documentclass[12pt,nofootinbib,aps,amsmath,amssymb,preprint,showpacs,tightenlines]{revtex4-2}
% door Sander toegevoegd: Tightenlines

\usepackage[T1]{fontenc} \usepackage[latin1]{inputenc}
\usepackage{amsmath,color,ulem} \usepackage{graphicx}
\usepackage{epsf,bm} \usepackage{amssymb}
\newcommand\underrel[2]{\mathrel{\mathop{#2}\limits_{#1}}}
\usepackage{tabulary}
\newcolumntype{K}[1]{>{\centering\arraybackslash}p{#1}}
\newcommand\underrela[2]{\mathrel{\mathop{#2}\limits_{#1}}}
\usepackage{multirow}

\usepackage{graphicx}

\begin{document}
% Usual (decimal) numbering
\renewcommand{\thesection}{\arabic{section}}
\renewcommand{\thesubsection}{\thesection.\arabic{subsection}}
\renewcommand{\thesubsubsection}{\thesubsection.\arabic{subsubsection}}

\title{A Quantitative approach to the amount of trustworthy sources in news coverage of COVID-19}
\author{Kieran van Gaalen} 
\email{k.vangaalen@students.uu.nl}
\author{Thomas S. Krijt}
\email{t.s.krijt@students.uu.nl}
 
\affiliation{
	Department of Information and Computing Sciences, Utrecht University, Princetonplein 5, 3584 CC Utrecht, The Netherlands\\
}

\date{\today} 



\begin{abstract} 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien tellus, viverra vel elit blandit, pulvinar rutrum velit. Donec consectetur, eros ut auctor maximus, libero quam maximus metus, nec fringilla tortor leo ac leo. Morbi eu nisi sit amet elit fringilla vestibulum eu et dui. Nunc sed dui posuere, venenatis erat ut, mollis magna. Cras ac enim dolor. Suspendisse potenti. Ut eu tellus interdum, lobortis elit quis, gravida tortor.

Aenean dignissim enim ac lacus fringilla, vitae cursus erat cursus. Aenean aliquet lectus nec finibus posuere. Sed lobortis dolor a massa condimentum, vitae aliquet dui imperdiet. Cras laoreet sit amet nunc a aliquet. Suspendisse pulvinar ultrices condimentum. Maecenas scelerisque lectus elementum tempus scelerisque. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris condimentum arcu ligula, sed suscipit justo fermentum quis. Maecenas mauris ligula, interdum at sapien in, venenatis consequat mauris. Donec efficitur ligula mauris, eu laoreet libero viverra non. Sed placerat luctus porta. Duis sit amet lorem ullamcorper, luctus urna nec, varius justo. Fusce sapien nibh, sagittis et magna dapibus, venenatis fringilla nisl. Aliquam sed varius ante, at fermentum lorem. Ut eget interdum tortor. Pellentesque ullamcorper pretium arcu. 
\end{abstract}

% geen idee wat dit is: 
\pacs{05.10.Gg, 05.10.Ln, 05.40.-a, 05.50.+q, 05.70.Jk}
\maketitle
 
\section{Introduction \label{intro}}

\subsection{Context \label{cont}}
COVID-19 is a contagious disease that has spread around the entire world. After the World Health Organisation (WHO) declared a world wide health emergency on 30st of January 2020, has the virus seen continuous media coverage. 
The National Institute for Public Health and the Environment of the Netherlands "Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)" carries a key role in the protection of public health and spreading correct information to the citizens of the Netherlands.

The NOS is one of the larger broadcasting organisations of the Netherlands. The NPO Ombudsman has don research on the quality of the corona news coverage \cite{ombudsman}.

\subsection{Research \label{researchIntro}}
For our research we are planning to use the websites of various large news corporations and using a web crawler to go through all the news articles of multiple news organisations.
If their article is about corona we will try to either find linked sources or "according to study $x$". And we will then check if that study is trustworthy (published in a journal etc.)
When we have found a trustworthy source we will try to check wether the content of the article matches the source. If it passes these checks, it will go on the trustworthy pile, otherwise it has some issues.


\section{Methodology\label{method}}

\subsection{Web crawler}
%TODO fix dates of automatiseer het ofzo
For the research a quantitative approach was chosen. Trough the ussage of a webcrawler we downloaded all NOS articles from 01-01-2020 till 18-03-2020. The webcrawler goes trough the online archive of NOS.nl and reads the title and body text of the article. 

\subsection{Simple quantative analysation}
We have a collection of articles that contain the word {\it corona } $C$ and a collection of articles that contain the word {\it RIVM } $R$.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien tellus, viverra vel elit blandit, pulvinar rutrum velit. Donec consectetur, eros ut auctor maximus, libero quam maximus metus, nec fringilla tortor leo ac leo. Morbi eu nisi sit amet elit fringilla vestibulum eu et dui. Nunc sed dui posuere, venenatis erat ut, mollis magna. Cras ac enim dolor. Suspendisse potenti. Ut eu tellus interdum, lobortis elit quis, gravida tortor.

Aenean dignissim enim ac lacus fringilla, vitae cursus erat cursus. Aenean aliquet lectus nec finibus posuere. Sed lobortis dolor a massa condimentum, vitae aliquet dui imperdiet. Cras laoreet sit amet nunc a aliquet. Suspendisse pulvinar ultrices condimentum. Maecenas scelerisque lectus elementum tempus scelerisque. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris condimentum arcu ligula, sed suscipit justo fermentum quis. Maecenas mauris ligula, interdum at sapien in, venenatis consequat mauris. Donec efficitur ligula mauris, eu laoreet libero viverra non. Sed placerat luctus porta. Duis sit amet lorem ullamcorper, luctus urna nec, varius justo. Fusce sapien nibh, sagittis et magna dapibus, venenatis fringilla nisl. Aliquam sed varius ante, at fermentum lorem. Ut eget interdum tortor. Pellentesque ullamcorper pretium arcu. 

\section{Results\label{results}}

\begin{figure}[ht]
	\label{fig:eenAndere}
	\caption{Corona articles mentioning asdf on NOS.nl.}
	\includegraphics[width=\linewidth]{results/OccurencesSander20200318.pdf}
\end{figure}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien tellus, viverra vel elit blandit, pulvinar rutrum velit. Donec consectetur, eros ut auctor maximus, libero quam maximus metus, nec fringilla tortor leo ac leo. Morbi eu nisi sit amet elit fringilla vestibulum eu et dui. Nunc sed dui posuere, venenatis erat ut, mollis magna. Cras ac enim dolor. Suspendisse potenti. Ut eu tellus interdum, lobortis elit quis, gravida tortor.

Aenean dignissim enim ac lacus fringilla, vitae cursus erat cursus. Aenean aliquet lectus nec finibus posuere. Sed lobortis dolor a massa condimentum, vitae aliquet dui imperdiet. Cras laoreet sit amet nunc a aliquet. Suspendisse pulvinar ultrices condimentum. Maecenas scelerisque lectus elementum tempus scelerisque. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris condimentum arcu ligula, sed suscipit justo fermentum quis. Maecenas mauris ligula, interdum at sapien in, venenatis consequat mauris. Donec efficitur ligula mauris, eu laoreet libero viverra non. Sed placerat luctus porta. Duis sit amet lorem ullamcorper, luctus urna nec, varius justo. Fusce sapien nibh, sagittis et magna dapibus, venenatis fringilla nisl. Aliquam sed varius ante, at fermentum lorem. Ut eget interdum tortor. Pellentesque ullamcorper pretium arcu. 

\section{Discussion\label{discussion}}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien tellus, viverra vel elit blandit, pulvinar rutrum velit. Donec consectetur, eros ut auctor maximus, libero quam maximus metus, nec fringilla tortor leo ac leo. Morbi eu nisi sit amet elit fringilla vestibulum eu et dui. Nunc sed dui posuere, venenatis erat ut, mollis magna. Cras ac enim dolor. Suspendisse potenti. Ut eu tellus interdum, lobortis elit quis, gravida tortor.

\section{Conclusion\label{conclusion}}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien tellus, viverra vel elit blandit, pulvinar rutrum velit. Donec consectetur, eros ut auctor maximus, libero quam maximus metus, nec fringilla tortor leo ac leo. Morbi eu nisi sit amet elit fringilla vestibulum eu et dui. Nunc sed dui posuere, venenatis erat ut, mollis magna. Cras ac enim dolor. Suspendisse potenti. Ut eu tellus interdum, lobortis elit quis, gravida tortor.

\section{Future research\label{future}}

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien tellus, viverra vel elit blandit, pulvinar rutrum velit. Donec consectetur, eros ut auctor maximus, libero quam maximus metus, nec fringilla tortor leo ac leo. Morbi eu nisi sit amet elit fringilla vestibulum eu et dui. Nunc sed dui posuere, venenatis erat ut, mollis magna. Cras ac enim dolor. Suspendisse potenti. Ut eu tellus interdum, lobortis elit quis, gravida tortor.

\section*{Acknowlegement \label{ackn}}

People or institutions we acknowlege...

\begin{thebibliography}{11}

\bibitem{ombudsman} M Smit, {\it Vijf maanden coronaberichtgeving door de NOS}, npo (instituut publisher?), LOCATIE? (2020).

\end{thebibliography}
\end{document}
